dimecres, 20 d’octubre del 2010

El megaputiclub


 Foto La Clau
Vaig conèixer la noticia fa uns dies a través del noticiari de La Clau.

La notícia s’ha anat ampliant els darrers dies perquè es veu que ha cridat l’atenció. I amb les notícies s’ha anar desvelant la visió dels nord-catalans al respecte: les lleis franceses del 1946 contra la prostitució malgrat les quals s’ha anat practicant més o menys obertament fins als 60 i després clandestinament en salons de massatges i habitacions llogades, amb poc control i amb les autoritats mirant cap a una altra banda. També hem pogut saber com els clients francesos van trobar prou establiments a Figueres, després al redós de la capital altempordanesa, fins al dia d’avui. A partir d’ara disposen d’un megaputiclub a la Jonquera, a tocar de la frontera: 80 habitacions, 120 prostitutes, 3 milions d’euros de pressupost, 600 persones d’aforament, obert de 17 h fins a les 4 h de la matinada o fins a les 5 h els caps de setmana, i un propietari, Jesús Moreno, explicant els detalls: cada noia pagarà 70 € diaris per exercir mentre que els clients hauran de pagar una mitjana de 60 € per mitja hora de servei.

El millor de les notícies del portal nord-català són els comentaris dels usuaris (del portal). Sembla que tots tenen clar que aquest local està pensat per a ells. Tenen clar que això de la prostitució, tant prohibida com legal, és un niu d’hipocresia social sense fons, amb les seves connotacions difícils de pair, d’explotació de persones, d’immens negoci al marge. Tenen clar que en fons hi ha la llei aquella de l’oferta i de la demanda, també en carn humana.

El local es diu “Paradise”, el prostíbul més gran d’Europa. Confio que les prostitutes de carretera trobin un lloc de treball més segur i en millors condicions. Com a mínim això.
 Foto La Clau