dijous, 14 de gener del 2010

Dues aportacions

Doncs, sí, vaig una mica de bòlit i no compleixo amb el que havia promès. Encara tinc per revisar els articles sobre els Borbons i se m'acumulen les fotos de Madrizt, que us volia oferir. Massa feina.
Mentrestant altres blocaires més eficients m'han fet arribar dues aportacions inestimables. La Sole em passa per la cara un repàs monàrquic breu, intens i fidedigne, exceptuant alguna que altra llicència històrica. Més clara i divertida que no pas la meva. Es tracta d'un humorista que es diu Manu que fa un repàs titulat "Hoy: la monarquís española". Doncs bé, vaig a incrustar-ne el vídeo i en surt un altre. O sigui: a data d'avui, el vídeo ha estat enretirat del Tutub. Potser és que l'acudit final era sobre la Leticia borbona. Llàstima no haver-me'l baixat quan era corria.

Per altra banda, la Rosa, després de llegir alguns comentaris sobre la neu i la capital, també em fa arribar una sèrie de fotografies del Retiro nevat, francament espaterrant (el Retiro i el reportatge). Amb el seu permís i el del seu cosí madrileny, aquí la teniu:
Retiro Nevado, 09 Enero 2009
La propera serà de fotos pròpies. Promès.

2 comentaris:

Rosa. ha dit...

Que bé ...ha quedat molt "xulo" això!!!
Un plaer poder-hi col.laborar!

neus ha dit...

Pel pròxim hivern em demano un cap desetmana amb neu a madris!
Que preciós el Retiro!
Gràcies Rosa :)
gràcies Càndid! :*)