dimecres, 17 de setembre del 2008

Quin fart de blocs!


Vaig boig aquests dies mirant blocs d'altri, a causa del concurs aquest.
Això dels concursos em fa una mica de daixonsis. Tinc tendència a pensar en una tapadora, en una frivolitat. Traumes mal païts, suposo.
El cas és que el vaig veure i hi vaig inscriure aquest bloc que ara mires. Vaja, em va semblar que tocava fer-ho, ja que era una iniciativa engegada des de Girona, i perquè era una manera de dir: doncs, sí, faig un bloc, i és públic, i és en català. No és res de l'altre món, ni falta que fa, i ja em va bé que el mireu i opineu.
Abans meditava si m'editava. Ara, amb la inwebpendència, el dubte és més que dubtós.
Total, que sóc perdut en un llistat anomenat "Miscel·lània", que és la manera fina d'anomenar el "poti-poti" de blocs especialitzats en la no especialització.
El concurs, si més no, permet fer el xafarder seguint una pauta diferent de la seguida fins ara. I això faig: el llufa entre els inscrits.
He topat amb alguns dels blocs que ja inspecciono habitualment, i els he votat, només faltaria. Però en vaig descobrint molts altres que déu n'hi do.
Atenció: sota cap concepte us convido a votar-me. Tinc l'autoestima baixa però ferma. Ni que quedi l'últim em replantejaré res respecte al bloc i/o la seva continuïtat, mai dels mais garantida.
Que tot plegat serveixi per a una nova escata del peix de la cultura i de la catalanitat. O si voleu, un nou còdol per a la fona que tenim oblidada no se sap on.

5 comentaris:

Teresa ha dit...

Càndid,
per descomptat que tens el meu vot.
Molta sort!

Càndid ha dit...

Tere,
si tinc un vot ja sabré de qui és.
Gràcies.
Tu, en canvi, entre els milers que rebràs no sabràs quin és el meu.
Una abraçada!

Teresa ha dit...

Ja serà menys ....
et diré que m'he sentit totalment identificada amb la teva entrada i m'ha donat l'empenta que necessitava per fer la meva (feia dies que hi donava voltes). He estat temptada de fer un "retalla i enganxa".
A casa ens ha costat trobar-te (per això de Josep-Càndid). Ja tens 2 vots!

dvert ha dit...

Si no arriba a ser per la Teresa, no hagués trobat aquest fantàstic bloc.
Ai, ai, ai,...mira que no avisar!!!
Ara vaig a votar

Càndid ha dit...

Ostres, ostres, si puc convèncer la Margarita ja en tindré quatre, de vots. Estic imparable!
Gràcies, Dolça.
Tere, ¿com et podré pagar la promoció?