divendres, 2 de maig del 2008

La Catosfera Literària


Cossetània edicions posa a la venda la primera antologia de blocs en català. Segons la publicitat, ha de sortir la primera quinzena de maig. Se n'ha encarregat en Toni Ibáñez. Parlen del primer blook (blog+book) en català. On sigui, el primer llibloc. (Ja veieu que faig servir el mot bloc, proposat i justificat per TERMCAT, per a traduir el mot anglès blog, escurçament de web log).
Tornem al llibre. Ganes de llegir-lo, no cal dir-ho. Al bloc d'en Toni hi ha diverses informacions sobre quins són els 100 missatges seleccionats per al llibre. Aquí el teniu:


Fer el xafarder entre els blocs és tota una delícia, una sorpresa darrere l'altra, escamots de lletraferits, francportadors voluntaris de la nostra malmesa cultura. Vés per on, internet ha esdevingut un baiard per al trasllat de la convalescent. Ara caldrà veure si es pot portar a l'hospital idoni. O potser és una malalta que ha d'anar a parar a molts hospitals alhora; a cada bloc un llit i un tractament. Segur que així es manté viva. Potser recupera la salut i tot.
Em sap greu no haver-me assabentat de la convocatòria. Segur que no m'haurien triat, però és igual. El cas és que se sàpiga que hi ha gent, que es va empenyent.

2 comentaris:

Toni Ros ha dit...

Gràcies pel teu post!

Càndid ha dit...

Gràcies a tu, Toni, per la feinada. Sort n'hi ha.