dissabte, 13 d’octubre del 2007

La Comtessa de Molins


La Ginesta fa un treball sobre la Comtessa de Molins. S'ha decidit a fer un bloc i anar exposant algunes de les seves troballes, per si algun xafarder o xafardera el troba i vol fer-hi algun comentari.
Val la pena, no només perquè sigui un bloc de la Ginesta, sinó per la Comtessa. Per més llegenda que sigui, és un personatge que concentra tal quantitat de qüestions que la nostra cultura (o vés a saber si la civilització en general) encara té pendents, que és bo de tant en tant anar-hi topant. Encara que no arribem a cap solució.
La Comtessa és com l'agenda aquella que sempre s'obre per la pàgina on tenim anotada una feina que mai no podrem acomplir, i que ho sabem, però que no tenim el valor d'esborrar-la de l'agenda. I sabem que continuarà obrint-se per aquella pàgina. Una llegenda fantàstica, sí, però un repte encara. Les grans qüestions disfressades de rondalla. Aquesta és la Comtessa.
Si us pica la curiositat, ho trobareu a http://comtessademolins.blogspot.com/ Feu-hi algun comentari. La Ginesta i la Comtessa us ho agrairan.