divendres, 4 de gener del 2013

El millor espectacle del món, ¿no?


Un servidor –i 8000 servidors més– érem ahir a la nit a un espectacle de circ de Barcelona.

Just darrere hi havia una família de servidors especialment entusiasmada. O, en tot cas, el pare i portantveu. Brutal, ¿no? Els pallassos també són molt carismàtics, ¿no? Fantàstic, ¿no? Quina bona fila que us he trobat, ¿no? Des d’aquí es veu perfecte, ¿no? Increïble, ¿no? Quins diners més ben invertits, ¿no? El millor espectacle del món, ¿no? Ostres, hi ha hagut un moment que... ¿no? Ningú de la família no li contestava. No vaig gosar girar el cap per veure si assentien amb el cap o miraven cap a una altra banda per dissimular.

L’espectacle duia per títol “Al·lèrgia” o potser era “Agre-lia”, o... bé, alguna cosa per l’estil.

Amb alguns números de circ se’t queien els elàstics. Barres russes, trapezis sincronitzats, contorsions, malabarismes, equilibrismes... I algun número dels  pallassos amb bones idees. També música en directe, caracteritzacions, vestuari, maquillatge, efectes de llum...


Tot plegat mitja horeta. ¿I la resta? Doncs més música en directe, caracteritzacions que podien haver fet una desfilada i amagar-se i deixar de fer nosa, passejades ultrapassant l’absurd, anades i vingudes per anar omplint, efectes de llum... I algun pallasso que devia ser el fill de l’amo, perquè si no, no s’entén.

Encara sort de la família del darrere.

2 comentaris:

PS ha dit...

I ha circs i circs, no?

A vegades amb l´entrada de segons quins espectacles haurien de regalar un morrió i unes manilles.Els dos darrers concerts dels Manel on he assistit eren per lligar gent a les cadires.I no eren precisament adolescents.

Espero que l´alegria teva hagi sigut més suau.

Càndid ha dit...

No donis idees. Ens acabaran donant una àudioguia i que la gent xarrupi el que vulgui (l'ampolleta d'aigua a 3 euros)...