diumenge, 30 de setembre del 2012

Ara em surten els números


Segons la presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez Camacho, el seu amic Artur fa més cas dels 600 000 individus que es van manifestar a la Diada que de les 800 000 persones sense sostre que hi ha a Catalunya.


Jo hi era, a la Diada, i vaig quedar parat de saber que només n’era un, de poc més de mig milió. Però ara ho entenc. Allà hi havia els 600 000 manifestants i també els 800 000 sense sostre, els quals, tot i la calor, es tapaven instintivament amb el primer drap que tenien a l’abast que, casualment, era una estelada.


La senyora Alicia també va dir que ella era catalana i espanyola, però que si no manaven els espanyols, passaria a sentir-se estrangera, ella, la seva família, els seus amics, i tots els catalans silenciosos (no sé si també hi compta els sense sostre).


No vull pas frivolitzar sobre els que viuen al carrer. Confio que s’estengui que, de fet, frivolitzo sobre qui hi frivolitza, sobre ells i sobre tothom qui pot.


Va, d'acord, ho confesso. Simplement havia trobat aquestes imatges manipulades que fa en Mimaki i buscava una excusa per posar-les, encara que sigui parlar de qui segurament no s’ho mereix.