dijous, 5 de juny del 2008

Finestres a l'Empordà

Amb la Margarita havíem pensat allò tan típic de posar un parell de paisatges al menjador de casa, a l'Escala. En Salvador Torres ens hi ha ajudat; vaja que les pintures les ha fet ell. Aquí les teniu:

El Montgrí i la Muntanya Gran, vistos des del peu del Puigsegalar. Hi podeu reconèixer el poble de Bellcaire a sota mateix de la muntanya d'Ullà, la de Santa Caterina i el Mont Pla. I un bon tou de cel potent.


La costa d'Empúries vista des de la Punta, a l'Escala. Des de la platja del Rec fins a les Dunes. El joc inexcusable del Cargol i el Canigó entre cal Gambo i Sant Martí. I uns cirrostratus empastifant el ponent.

¿Els voleu veure en directe? Doncs heu de venir a casa.
Gràcies, Salvador.

2 comentaris:

Teresa ha dit...

Com que a mida que passen els dies estic pitjor de la vista, crec que el millor serà el que proposes, anar-los a veure en directe.
Una abraçada,

Tere

Càndid ha dit...

Potser es nota massa per què hem posat les imatges tan reduïdes: per convèncer la gent que han de venir a veure-les. Encantats, Tere. Quedem.
(PS: el que són les coses; tinc fet un esborrany sobre el teu bloc i esperava tenir un moment per completar-lo i publicar-lo. No és conya.)