dilluns, 4 de maig del 2015

Belg Disney Light

Passant per Brussel·les (camí de Bruxelles però amb intenció d’anar a parar a Brussels) m’he topat amb la nova decoració nocturna de la Grote Markt, que està al costat de la Grand Place (ben bé on hi ha la Plaça Major).


Bé, un ja s’està acostumant a tot, i està bé acostumar-s’hi perquè així un es prepara per a reptes més elevats. Però no comptava que al vespre em trobés amb una versió de la Belg Disney Light.


No diré que la Bella Dorment hauria esdevingut de cop i volta la Bella Insomne de per vida, però segur que la Bèstia s’hauria enfilat a la torre a l’estil del King Kong amb la intenció de deixar-se anar sobre el paviment.

Alguns dels rodamons que hi ronden han abandonat la cervesa definitivament.


Bé, exagero, com sempre. Però és cert que encara em costa tancar la boca quan miro les fotos. Sembla ser que van estrenar la il·luminació per Nadal i encara no han trobat cap electricista que gosi treure’n les bombetes ni desconnectar el temporitzador.



Alerta: no dic que sigui horrible. De fet no dic res, em falten les paraules. Com ja heu notat, us adjunto algunes imatges.