divendres, 10 de gener del 2014

Digiscoping amb membranes

La Rosa Matesanz havia fet a Girona una xerrada sobre digiscoping. Va ser el maig passat, durant el Temps de Flors. S’acompanyava d’una exposició que titulava Més que plomes i per alguna banda s’agosarava l’eslògan: Temps de flors, temps d’ocells.


Ara teniu l’exposició al Cortalet, però només fins al diumenge. Ja fa un mes que hi és, però un servidor se n’assabenta de les ofertes quan ja s’han exhaurit. De fet s’havia inaugurat coincidint amb el Festival de les Aus.


Lògicament si aneu a veure-la –entre altres motius, perquè val la pena–, disposeu d’una estona per fer una passejada ni que només sigui fins a l’aguait Quim Franch, i feu vosaltres mateixos alguna pràctica, encara que no disposeu de l’equip. Feu com jo, un digiscompuguing que també està bé.


Va, us en comparteixo algunes d'avui mateix, com si es tractés d’una exposició particular que comença ara i que es clausura també ara mateix.


 

          

2 comentaris:

Joan Rodó i Galiana ha dit...

Molt boniques aquestes imatges,en fan una mica d'enveja,hahaha,tot i que,els ànecs de coll verd els puc fotografiar als rius que tinc a prop de casa.

Salutacions Càndid!

Càndid ha dit...

Home. M'has alegrat el dia amb això d'una mica d'enveja. No t'explico el que sento jo quan veig les teves, d'imatges.

Salut, Joan.