diumenge, 15 d’abril del 2012

Juanca, mata'n un de part meva


Sí suposo que pot sorprendre aquesta petició per part d'un servidor, que habitualment intenta semblar més ecologista que no pas monàrquic.

Però he sabut per la tele de la terrible lesió de maluc del màxim representant espanyol durant una cacera a Botswana. Ara bé, tot seguit d'informar que el rei empaitava enormes elefants africans -vés si no és valent el rei dels espanyols-, ha aparegut un organitzador de safaris defensant les caceres elitistes com a sistema de protecció de les espècies en perill d'extinció. O sigui: cal protegir determinades espècies perquè si no determinats magnats no les podrien caçar. És lògic, ¿no?

Atès que dono per fet que el rei s'ha pogut pagar el capritx gràcies, en part, que durant els dos darrers anys m'han rebaixat quatre vegades la nòmina, no puc menys que sol·licitar-li que en mati un a nom meu.

Ei, que ho faig per aconseguir una millora de les condicions de supervivència de l'espècie. Cada cop cobro menys, però estic content de saber que part dels meus diners es destinen a la protecció de l'elefant africà.

3 comentaris:

sargantana ha dit...

i no podrien jugar al paddle com tans altres i deixar les pobres bestioles en pau?
i a les sargantanes ni tocar-les eh!!

;-) petons Candid

Càndid ha dit...

També podrien treballar, ¿no? Com que tenen experiència podrien fer les corones de paper daurat per a les festes d'aniversari dels menuts de cada casa... Entre tota la família, podrien treballar en cadena.

D'acord amb el que dius de les bestioles i les sargantanes. Bé, si en toquen alguna i li trenquen la cua, tampoc és tan greu. ¿O sí? Com a sargantana, ¿tu què en penses?

sargantana ha dit...

jajajajaj..
non coment, Candid...non coment!!