dissabte, 13 de març del 2010

Recepció, digui'm!

Senyores, senyors i quitxalla variada,

la Funcional celebra 20 anys d'història. I fa una posada de llarg enmig del bo i millor de la societat que vés per on són vostès i sou vosaltres.

La Funcional no ha tingut altre acudit que fer una obra on sortís tothom (o quasi tothom) dels que som en nòmina (nòmina seca, val a dir) de la companyia.

Veuran i veureu desfilar tot de personatges que roden al voltant d'un crim i d'una porta giratòria, per obra i gràcia d'en Josep Valls, i per ofici i reforma de la Funcional en ple, capitanejats per en Salvador Torres.

Dels tres actes de l'obra hom potr dedicar el primer a saber qui és la víctima, el segon a descobrir el o la criminal, i el tercer a comprovar les múltiples maneres de resoldre, o no, un cas policial.

Si al començament de l'obra els o us dóna la sensació que els actors van accelerats, no passin ni passeu ànsia: simplement estan agafant embranzida per córrer més.

Cal seure còmodament, desconnectar el mòbil, posar la ment en blanc, i gaudir d'aquest catàleg d'estereotips que la Funcional hem acabat d'estripar per a tots vostès i per a tots vosaltres.

Ah, i gràcies per compartir amb tots nosaltres aquesta celebració.

Tot seguit comença Recepció, digui'm!

2 comentaris:

sargantana ha dit...

ho llegia a la premsa...
encara queden entrades??
m'hi apunto!!

Càndid ha dit...

Alguna deu quedar, sobretot pels diumenges i pel segon cap de setmana.
Si véns, queda't a saludar, després de l'obra.

Salut!