dijous, 17 de desembre del 2009

Caganers

He estat fent el xafarder aquests dies en què anar a mercat i mercats i mercadets m'ha estat inevitable. I m'he trobat amb figures de caganers molt adients. M'ha agradat que en Tiger Woods en fos un, perquè mentre encertava els forats dissimulava davant de la puritana opinió pública americana.
També m'ha agradat trobar-me amb la col·lecció de polítics habituals, tant els que juguen al Govern FC com els de l'Athletic Oposició. Però, ep! Me n'hi falta un! No pot ser que no puguem posar el Tete al pessebre. ¿Com pot ser que no disposem del caganer Ernest? Per torcar-se el cul li podem donar fulls de calendari.

I l'altre que he trobat a faltar suposo que ja sabeu qui és. El que passa és que no tinc tan clar que l'hagi cagat. Perquè el veig molt fresc i desinhibit, l'home. Potsr sí que abans el veurem com a Conseller d'Economia que com a defecaire darrera una mata.

Ara bé, està clar que la tradició del caganer no s'ha de perdre. Ni tota l'escatologia relacionada amb el Nadal. (¿Escotologia no és la ciència d'interpretar les sagrades escriptures?) Doncs, fixeu-vos en el ressò internacional que ha tingut. El qui ho explica molt bé és en Jaume Subirana al seu bloc Flux. Però crec que el primer a donar l'avís va ser l'inefable Xavier Caballé.

¿Podríem fer un pessebre només de caganers? Si el situéssim a Copenhaguen no sé si hi cabrien tots; tots cagant-la, i el planeta amb merda fins al coll.

4 comentaris:

neus ha dit...

Jo diria que no cal arribar-se a Copenhaguen... :(

Bon post!
Gran video! :)

Càndid ha dit...

Tens raó que no cal anar gaire lluny per a segons què. Després de fer el missatge se'm va acudir que aniria bé que els paresnoels que pengen dels balcons anessin ensenyant el cul als transeünts, això els faria passar de ser simplement cutres a ser antisistema, o sigui.

Salut!

neus ha dit...

Els parenoels ja en són de cutres, a més d'odiosos, jo els fotria tots a la foguera. No sé si hi ha cap altre personatge que em desperti els instints incendiaris com ho fa el parenoel.

Una abraçada!

Càndid ha dit...

¿No estaràs proposant de fer un escamot nocturn de neteja gratuïta i fortuïta de balcons? Mira que si dónes idees...