dimecres, 22 d’octubre del 2008

Karaoke per a orgue

Ja se sap (s'ha comentat molt en la premsa mundial d'aquests darrers temps) que aquest bloc ni ha guanyat ni tan sols ha estat finalista ni l'autor té la més remota idea dels vots obtinguts en la darrera i primera edició dels Premis Blocs Catalunya.
Així i tot m'ha semblat oportú de mirar-me amb calma els vint-i-cinc finalistes.
Hi ha de tot. Confesso que em fa mal veure'n alguns de mal escrits, molt descurats en el llenguatge (la principal tecnologia humana i dunana). Però ja tinc clar que això són manies meves, obsessions senils d'algú que ja té una edat.
També n'hi ha que m'han agradat. Fins i tot algun ja el coneixia i l'havia votat. Com sempre, el més agraït són les troballes. Us en poso una de molt simple, però que m'ha fet peça. És un missatge del torroellenc Rafael Martín:


El vídeo és fet per The Music Animation Machine, i tenen diversos materials penjats. Va, reserveu-vos-en una estoneta.

4 comentaris:

Rafael Martín ha dit...

Hola Càndid.

Gràcies pel teu post. Jo vaig quedar finalista però tampoc vaig guanyar finalment cap premi. De totes maneres també he descobert molts de blocs que fins ara desconeixia, com el teu.

Que sàpigues que també et llegim a l'altre banda del Montgrí

:)

Salut!!!

Càndid ha dit...

Gràcies pel comentari, Rafael.
Veig que estàs al cas de tot. Que consti que ja coneixia el teu bloc i també em baixo puntualment els butlletins que feu des de la vostra entitat, sempre a favor de Torroella i del programari lliure.
Edanvant!
Càndid

Anònim ha dit...

Quina troballa! Gràcies per compartir-la. Quina precisió i quina sincronització tan perfecta.
No sé llegir partitures musicals, però m’ha fet l’efecte que tot escoltant podia preveure simultàniament, gràcies a la visualització, la seqüència acústica que vindria immediatament pel que fa al to i la durada. Fantàstic!

Càndid ha dit...

Manel, quant de temps!
He anat veient que continuaves la traducció però que has deixat de banda els comentaris de Casa Inhòspita.
Salut!