dissabte, 31 d’octubre del 2009

De la grip nova a la III Guerra Mundial passant pels transgènics


¿La coneixeu?
Es diu Teresa Forcades. És una monja benedictina de Sant Benet de Montserrat que, a més, és doctora en Salut. Darrerament ha anat explicant, a trossos, la seva visió sobre el tema de la grip aquesta de la pandèmia que diu que ens vacunaran a tots per força i als qui vulguin voluntàriament però no però sí.
Doncs la monja en qüestió sembla que mai no podia acabar d'explicar-se, ja que a les entrevistes, a causa del temps o del criteri de l'entrevistador, li acabaven escapçant més tard o més d'hora el rotllo.
Alish, que s'autodenomina "periodista independiente", li ha donat espai perquè s'esplaï, i aquí la tenim. Ho ha titulat Campanades per la grip A.
Si el mireu sencer (pràcticament una hora) entendreu el perquè del títol d'aquest ban. Si no, us l'haureu d'imaginar. Jo, sincerament, encara tinc els pèls de punta.
Si, a més, xafardegeu una mica trobareu de tot, abans i després i lluny i a prop de la grip. Més avall del vídeo, per exemple, us poso un document que té un text dels que també apaivaguen esperits i donen confiança i tranquil·litat als contribuents: Els crims de les grans companyies farmacèutiques.

CAMPANAS POR LA GRIPE A from ALISH on Vimeo.


CRIMENES FARMACEUTICOS - TERESA FORCADES