dijous, 22 de novembre del 2007

Frimari o Rufolari


Avui comença Rufolari del 216 (abans li deia Frimari).
Fa dos mesos de l'inici d'aquest bloc.
Mentre enceto l'entrada anava escoltant el Delicatessen de l'Albert. L'he hagut de parar. Algú, darrere meu, ha engegat la tele i com que el programa deu ser interessant (entrevisten una actriu que és biòloga i que se li han declarat dos implants per sobre dels abdominals) ha pujat el volum fins a un nivell atordidor. Després es queixen que escolto la música massa forta.
Deu ser molt bona actriu perquè l'entrevisten, declara que va ser número tres de la promoció a la universitat, però que per donar via lliure a la seva vocació ha hagut de fer cursos d'interpretació als EUA.
Pateixo; pateixo molt. Pateixo perquè sé que si canvien de canal posaran un d'aquells que va un senyor a declarar-se a una senyora tot i que ja havien estat casats però que s'havien separat perquè ell l'havia estat infidel amb les noies del cor en el que assajava però no va poder suportar el saber que ella l'enganyava amb el seu cosí-germà que ell no coneixia perquè el pare havia estat casat d'amagat en el poble veí justament amb la... O sigui: millor que continuïn amb la dels biquinis de Mallorca.
En aquestes condicions ambientals se'm fa molt difícil de dir gaire res en el bloc. Doncs hi poso una foto del túmul funerari de les Corts. Puc semblar asocial, però tinc la sensació que tot i el fred, allà, mirant el paisatge, hi estaria força millor.
Us deixo, no fos cas que us passés el mal rotllo que m'està entrant.