dimarts, 18 de juny del 2013

Aturem les Prospeccions a la costa catalana

Assistim, a l’Escala, a una xerrada de la plataforma Aturem les Prospeccions.

O som alarmistes o la cosa és clara. Destruïm l’entorn perquè algú es pugui fer una mica més ric. L’esquer són les quatre engrunes que reparteixen entre els que sacrifiquen paisatge i salut. Potser no ens convé als que estimem al país i que el volem lliurar als nostres fills en les millors condicions possibles, però sí que convé als malalts del diner, de la compra-venda de poder. Els malalts d’ara manen. Els malalts del futur a creure i a callar.

O la cosa és clara o som alarmistes. I el que passa és només que aquests emprenedors que intenten crear llocs de treball per a la població ignorant i necessitada, es troben amb els quatre eixelebrats de sempre fent fressa i aprofitant la credulitat de la bona gent per espantar-la. Els espantadissos i els seus atiadors intentant frenar el progrés i la prosperitat.


No érem gaires, a la xerrada. O potser érem massa. 

Em sembla que la cosa és clara.

2 comentaris:

PS ha dit...

Doncs siguem alarmistes, exagerats i el que sigui, però aturem-ho.
I les prospeccions que se les facin al cap els impulsors d´aquest progrés i de la prosperitat de les seves butxaques.

No sol haver-hi gaire gent en aquest tipus de xerrades, com tampoc a gaires actes culturals. Tothom està o molt enfeinat o diuen que no se n´ha fet propaganda. Són molt velles les excuses, llavors ens lamentem...

Càndid ha dit...

No et pots queixar, rosinca, que el teu ajuntament ha fet una moció en contra de les prospeccions per unanimitat (fins i tot els del PP), cosa que no ha passat en altres llocs (com a l'Escala, per exemple).
Ei, si no ho tinc mal entès...