dissabte, 22 de desembre del 2007

Solstici Nivós



Tots aquells que us sentiu decebuts perquè hi he posat aquesta imatge, heu de saber que compteu amb el meu suport més sincer.

O sigui, solstici d'hivern, festa de la llum (avui, a mig quart de set del matí)...

O sigui, inici de Nivós, amb un gran espectacle de neu al Pirineu...

I jo vaig i hi penjo una foto de la decoració nadalenca a Figueres.

¿I què voleu que hi faci? ¿No veieu que al darrera hi ha el campanar de Sant Pere? No em direu que l'església no hi pinta res en aquesta celebració. ¿No veieu que les llumetes són decoració típicament nadalenca? No em direu que teniu la capacitat d'evitar l'empatx visual de tanta llumeneta . ¿No veieu que la figura està inspirada en un quadre d'en Dalí? No em direu que això no us sona a negoci, especialment a Figueres, i que el Nadal és pur neg-oci.

Total, que quan se'm passi l'actual estat catatònic ja hi posaré alguna foto del Canigó tot nevat o de la lluna en la nit més llarga de l'any... Ja s'escaurà. Ara no puc, que he d'anar a comprar regals per no recordo qui i després he d'anar al restaurant per no sé quin sopar de multituds.

Si sobrevisc, tornaré sobre el tema.

2 comentaris:

Gerard Carrion ha dit...

Realment trist, de pur real.
Entre tanta llumeneta i tanta xefla, algú s'ha recordat del que estem celebrant?
Gerard

Càndid ha dit...

Gràcies, Gerard, pel comentari. No sé si ho saps però ets el primer, i ja saps que el primer sempre marca... En fi, n'hauré de parlar amb la Dolors, jo crec que ja ho entendrà.