tag:blogger.com,1999:blog-4262105419530626183.post6792354106841425244..comments2019-03-11T18:18:40.630+01:00Comments on càndid a l'escala: Dia de la carbassaUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4262105419530626183.post-40476685113694277612013-10-09T20:27:25.632+02:002013-10-09T20:27:25.632+02:00¿Tipus ketchup?
Entranyes macerades de peix, filt...¿Tipus ketchup?<br /><br />Entranyes macerades de peix, filtrades i amanides... Promet.Càndidhttps://www.blogger.com/profile/11713337132539304424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4262105419530626183.post-25835229287629827632013-10-09T20:24:00.625+02:002013-10-09T20:24:00.625+02:00
...una mica fastigosillo. :-) <br /> ...una mica fastigosillo. :-)PShttps://www.blogger.com/profile/02613217177182800168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4262105419530626183.post-10934318083317164792013-10-09T20:20:38.189+02:002013-10-09T20:20:38.189+02:00Certament, en compte de pa amb tomata devíem fer c...Certament, en compte de pa amb tomata devíem fer com la propaganda que fan ara a la tele: pa màgic (pa amb pa i cadascú s'imagina la resta).<br /><br />Bé, els romans devien fer pa amb garum, que devia ser...Càndidhttps://www.blogger.com/profile/11713337132539304424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4262105419530626183.post-69406193488516348982013-10-09T08:47:31.484+02:002013-10-09T08:47:31.484+02:00De vegades em pregunto què caram menjàvem aquí aba... De vegades em pregunto què caram menjàvem aquí abans d' anar a Amèrica, devia ser una dieta monòtona i molt poc acolorida.<br /><br />Del cabell d' àngel el que m'agrada més és la textura, semblen algues dolces.<br /><br />PShttps://www.blogger.com/profile/02613217177182800168noreply@blogger.com